canli casino tempobet

 

Gezondheid & ziekte


Je beseft pas hoe belangrijk je gezondheid is als iemand die je dierbaar is, of jijzelf, ziek wordt. Als de normale gang van zaken wordt verstoord door ziekte, zijn de effecten ervan niet te onderschatten. Of het nu een langdurige of korte ziekte is, ze slorpt mensen volledig op en vraagt alle aandacht. Periodes van ziekte worden intens beleefd, zowel door de zieke als door zijn omgeving. Hoe je als partner, familielid of vriend omgaat met de ziekte van iemand waar je van houdt verschilt van persoon tot persoon, maar het valt niet te ontkennen dat het machteloos toekijken heel wat van je kan vergen. Alle energie gaat naar de zieke, er is niet veel ruimte om zelf verdriet toe te laten – meestal wil je ook niet dat de zieke persoon met jouw gevoelens geconfronteerd wordt.

Ook als je zelf ziek bent kan je de nood hebben om er met iemand over te praten, en dat hoeft lang niet altijd iemand te zijn die je kent. Over je angsten, twijfels en pijn heb je het misschien liever met iemand die je niet kent en zelf niet emotioneel betrokken is, en waarmee je echt al je kopzorgen kan bespreken.

Neem contact op met Tele-Onthaal als het je even te veel wordt, of als je voor jezelf alles eens op een rijtje wil zetten.


Bel 106 of chat


Meer informatie

 
 
 
niet gevonden Pers Disclaimer en afspraken Downloads Sitemap