canli casino tempobet

 

Pesten


Pesten op school, pesten op het werk, pesten in de sportclub, in buurten… Veel te veel mensen maken dit jammer genoeg mee. Je bent dus lang niet de enige.

Gepest worden kan je wanhopig maken, dus voor het zo ver komt kan je er beter over praten. Word je zelf gepest of ben je getuige van pesterijen? Praat erover, met eender wie. Een vertrouwenspersoon op het werk, een betrouwbare collega, naaste familie of goede vrienden, hulpverleners of een anonieme stem aan de andere kant van de lijn... Ze willen maar al te graag naar je luisteren. Weet dat je niet alleen bent.

Durven praten en hulp inroepen is – begrijpelijk – niet altijd de meest makkelijke weg. Vaak geeft het pesten gevoelens van schaamte en vernedering, je zelfvertrouwen krijgt een flinke deuk.
Daarom kan het eenvoudiger zijn om je verhaal te doen tegen een onbekende zoals bij Tele-Onthaal. Wacht niet te lang om te praten, want pesten is niet iets waar je alleen mee moet blijven zitten…

Bij Tele-Onthaal kan je volledig anoniem terecht. Een telefoontje komt niet op je telefoonrekening. Van een chatgesprek blijft niets achter op je pc.


Bel 106 of chatMeer informatie

 
 
 
niet gevonden Pers Disclaimer en afspraken Downloads Sitemap