canli casino tempobet

 
Campagne: Zoek je een uitweg?

Zoek je een uitweg ? Praten helpt.

Tele-Onthaal lanceerde op vrijdag 26 februari 2016 een nieuwe campagne om nog méér mensen de weg te helpen vinden naar ons gespreksaanbod, 24 u/7dagen, via telefoon of chat.

Met deze nieuwe campagne wil Tele-Onthaal iedereen bereiken die het wel eens moeilijk heeft. Eigenlijk is dat elke Vlaming: we willen iedereen vertellen dat – als je kleine of grote zorgen hebt – er altijd een dichtbij-vangnet is bij de telefonische en chathulpdienst Tele-Onthaal.

Het campagnebeeld is duidelijk en simpel : “Zoek je een uitweg ? Praten helpt.Zit je met iets, groot of klein ? Bel anoniem en gratis naar 106 (24/7) of chat via www.tele-onthaal.be

Wanneer jezelf, of iemand uit je omgeving ( partner, kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, collega’s,.. ) het moeilijk heeft, is het gratis 106-nummer van Tele-Onthaal steeds dichtbij. Met deze nieuwe campagne wil Tele-Onthaal niet enkel mensen aanspreken die het op dit moment moeilijk hebben. Deze campagne wil iedereen vertellen dat, als je een uitzichtloos gevoel hebt, Tele-Onthaal altijd binnen bereik is. Bij Tele-Onthaal kan je anoniem je verhaal kwijt. Wij luisteren naar de kleinste muizenissen, de grootste problemen, en zelfs naar je stiltes.

Campagne: Zoek je een uitweg?

Startschot campagne

Tele-Onthaal gaf het startschot voor deze campagne in aanwezigheid van de Vlaamse Regering. Voor de start van de wekelijkse ministerraad, nodigde Tele-Onthaal alle Vlaamse ministers uit om het goede voorbeeld te geven en het 106-noodnummer toe te voegen als contactpersoon in hun smartphone: met één druk op de knop, is er steeds iemand aan de andere kant van de lijn of chat die naar je luistert, anoniem en vertrouwelijk, dag en nacht, waar je je ook bevindt, de klok rond.

Sfeerbeelden van deze perslancering kan je hier terugvinden.

Ambassadeurs-voor-één-dag

Tele-Onthaal kan voor deze campagne rekenen op heel wat Bekende Vlamingen die hun schouders zetten onder deze campagne. Als "ambassadeurs-voor-één dag", engageren zij zich om deze nieuwe campagne extra zichtbaarheid te geven.

Tal van bekende acteurs, muzikanten, professoren, politici, journalisten en TV-figuren gaan in het voorjaar zélf op pad met deze nieuwe campagne-affiche. Zij geven deze affiche een prominent plaatsje, ergens in Vlaanderen. Van 1 maart tot half april 2016 kan je via de Tele-Onthaal Facebook pagina én deze website elke dag kennis maken met een nieuwe Tele-Onthaal "ambassadeur-voor-één-dag".

Campagne: Zoek je een uitweg?

Promotiemateriaal

Tele-Onthaal zal affiches en folders verspreiden over heel Vlaanderen, ook online : in de eerstelijnshulpverlening, in de welzijns-en gezondheidssector, bij huisartsen, gemeentebesturen, bibliotheken,…

Ook zin om deze boodschap mee uit te dragen ?
Het nieuwe campagnebeeld kan je in verschillende formaten hier gratis downloaden. Je kan er ook gedrukt promotiemateriaal bestellen via het bestelformulier. Dit drukwerk is gratis, enkel de reële verzendkosten zullen aangerekend worden

Het persbericht van de lancering van deze campagne kan je hier lezen.

 
 
 
niet gevonden PersDisclaimer en afsprakenDownloadsSitemap