Deel dit bericht via:

11-09-2017

Word iemands luisterheld

Praten is de eerste stap naar een oplossing als je je minder goed voelt. En dat kan bij Tele-Onthaal. Alleen weet jammer genoeg niet elke Vlaming dat je simpelweg 106 kan bellen om bij Tele-Onthaal een luisterend oor te vinden. Praten helpt…en dat kan 24/7 bij Tele-Onthaal.

Met een nieuwe campagnespot wil Tele-Onthaal iedereen duidelijk maken dat je bij Tele-Onthaal altijd terecht kan. Dat er ALTIJD een vrijwilliger luistert én dat we nog vrijwilligers zoeken.

Bij Tele-Onthaal kan je al je problemen kwijt.

Dat wordt in deze nieuwe campagnespot op een kurkdroge, bijna pijnlijke manier getoond: met een schijnbare getuigenis van een slachtoffer. We horen een vrouw vertellen hoeveel ze al niet meegemaakt heeft. Over echtscheidingen en drankmisbruik tot depressies en zelfs een zelfmoordpoging, ze heeft het echt allemaal al gezien.
Tot ze plots zegt dat ze blijft luisteren, naar de grootste en kleinste problemen.

Een pakkende getuigenis dus, maar eentje die onverwachts uit de mond van een vrijwilliger bij Tele-Onthaal blijkt te komen. Elke elke vrijwilliger aanhoort alle problemen en maakt ze in overdrachtelijke zin dus ook mee.

De spot werkt op twee niveaus: als oproep om gerust ook jouw probleem te delen én als validering van al die vrijwilligers die blijven luisteren.

Zo toont deze spot tegelijkertijd aan dat je bij Tele-Onthaal welkom bent voor al je problemen, en geven we tegelijkertijd een pluim aan al onze medewerkers die vrijwillig al die problemen ‘meemaken’.

Eindigen doen we met een broodnodige oproep: “word ook vrijwilliger”.