Meneer, het gaat slecht met me. Er lijkt maar geen einde te komen aan de problemen. Ik dacht het ergste gehad te hebben toen we 2 jaar terug beslisten om te scheiden. We waren al langer uit elkaar gegroeid, hadden elk ons eigen leven, maar we beslisten samen te blijven voor onze kinderen. Eens ze afgestudeerd waren, hebben we de knoop doorgehakt: we zouden, elk op onze manier, terug gelukkiger proberen worden.

Vorig jaar in oktober kreeg ik te horen dat ik een hersentumor heb. Mijn wereld stortte in. Ben nu bezig met de bestralingen, ben veel vermagerd, ben vaak te ziek om ook maar iets te doen. Ik heb mijn bakkerij moeten sluiten. Ik kon het niet meer opbrengen, het ging echt niet meer. En ik deed mijn werk zo graag. Ik moet het nu ook redden met een klein inkomen, waar ik niet mee rond kom. Ge kunt u niet voorstellen hoe die tumor me vereenzaamt, elke dag een beetje meer. Toch wil ik blijven geloven in het leven, in de hoop om terug gelukkig en gezond te worden.

- Man, 53 jaar, telefoon

Chatten met Tele-Onthaal

Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger.
Er blijven geen sporen van het chatgesprek achter op je computer.

Meer info over chatten

Op dit moment is de chat open, maar zijn al onze vrijwilligers in gesprek.
Wanneer opnieuw een vrijwilliger beschikbaar is, wordt het bolletje bij 'Chat' weer groen. Klik dan opnieuw op 'Chat'.

Of bel 106: 24u/24 en 7d/7 luistert iemand naar je via telefoon.

Kies een (anonieme) nickname. Wanneer je klikt op 'Chatten', kom je in contact met een vrijwilliger.

Wil je er mee voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen binnen geraken op deze chat?
Dat kan door deze chat niet te belasten met onechte of opeenvolgende oproepen. Dankjewel!

Chat