Steun Tele-Onthaal


Wil je één van de Tele-Onthaaldiensten financieel steunen?

De centra voor Tele-Onthaal worden gesubsidieerd door de Vlaamse overheid (Decreet Algemeen Welzijnswerk). Om financieel rond te komen, is Tele-Onthaal daarnaast aangewezen op giften en sponsoring.

Jouw gift is meer dan welkom. Zo geef je Tele-Onthaal de middelen om het aanbod nog bekender te maken, zodat iedereen die ergens mee zit, weet waar er een luisterend oor beschikbaar is. Of je helpt ons om de vrijwilligers nog beter te ondersteunen en zo onze kwaliteit optimaal te houden. Of nog meer drempels weg te nemen voor potentiële hulpvragers.

Er zijn verschillende manieren om Tele-Onthaal te steunen.

  • Je kan een storting doen op het rekeningnummer van één van de diensten. De gegevens per dienst vind je onderaan deze pagina. Elk bedrag is welkom.
  • Je kan Tele-Onthaal structureel steunen met een doorlopende opdracht. Door elke maand 3€, 5€, 10€, … te storten, wordt het bedrag gespreid.
  • Een cadeautje voor het goede doel. Ter gelegenheid van een verjaardags- of ander feest, kan je aan je gasten vragen om Tele-Onthaal te steunen als origineel geschenk.
  • Je kan Tele-Onthaal ook opnemen in je testament.

Welke formule je ook kiest, alvast heel erg bedankt voor de steun!

Ik doe een gift


Wil jij luisteren?

Word vrijwilliger

Zoek je een uitweg? Praten helpt.

 Gratis en anoniem.
Image

Hier luistert iemand naar je

Bel 106

24u op 24 en 7d op 7

Image

Liever een gesprek via chat?

Chat

elke avond en woensdag-en zondagnamiddag