Ik kan het niet meer aan. Al zoveel maanden zit ik in een vechtscheiding. Mijn ex maakt me echt het leven zuur. Elke keer opnieuw die strijd. Elke keer opnieuw dat geruzie en het dreigen met haar advocaat. Het ligt niet in mijn aard om te vechten. Ik wil dit liever rustig en positief aanpakken. Dat maakt ze onmogelijk.

Het raakt me ook allemaal erg diep. Ik ben nogal gevoelig voor spanningen en emoties. Dat maakt het voor mij extra zwaar. Zij weet dat ik kwetsbaar ben. Het weegt zo op mij dat ik zelfs aan zelfdoding begin te denken... om een einde te maken aan die kwelling. Daar schrik ik erg van. Het was hoog tijd dat ik belde met Tele-Onthaal. Zo kan het echt niet verder. Ik heb besloten om hulp voor mezelf te zoeken.

Ik wil gewoon een goede vader zijn voor mijn zoontje. Daar heeft hij recht op. Want ondertussen gaat de tijd voorbij. Dit kan toch niet goed zijn voor hem.

- Man, 32 jaar, telefoon

Chatten met Tele-Onthaal

Bij Tele-Onthaal kan je elke avond en woensdag-en zondagnamiddag terecht voor een anoniem chatgesprek. Het gesprek blijft strikt vertrouwelijk tussen jou en de vrijwilliger.
Er blijven geen sporen van het chatgesprek achter op je computer.

Meer info over chatten

Op dit moment is de chat open, maar zijn al onze vrijwilligers in gesprek.
Wanneer opnieuw een vrijwilliger beschikbaar is, wordt het bolletje bij 'Chat' weer groen. Klik dan opnieuw op 'Chat'.

Of bel 106: 24u/24 en 7d/7 luistert iemand naar je via telefoon.

Kies een (anonieme) nickname. Wanneer je klikt op 'Chatten', kom je in contact met een vrijwilliger.

Wil je er mee voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen binnen geraken op deze chat?
Dat kan door deze chat niet te belasten met onechte of opeenvolgende oproepen. Dankjewel!

Chat