Disclaimer


Elke gebruiker van de site van Tele-Onthaal dient zich op de hoogte te stellen van deze disclaimer. Het gebruik van deze site impliceert dat je hiermee akkoord gaat.

Tele-Onthaal is niet verantwoordelijk voor schade opgelopen door informatie vanuit het gesprek, zij het materieel of immaterieel, aan de oproeper of aan derden. De beslissingen die de beller of chatter neemt op basis van het gevoerde gesprek blijven steeds haar/zijn eigen verantwoordelijkheid.

Een gesprek met een vrijwilliger van Tele-Onthaal kan professionele hulp niet vervangen.

De Tele-Onthaalvrijwilliger geeft geen advies over medische problemen, diagnoses of over medicatiegebruik.
Tele-Onthaal doet niet aan bemiddeling en biedt geen langdurige begeleiding.

De informatie op de website wordt zo goed mogelijk up-to-date gehouden. Toch kan het voorvallen dat de gegevens niet meer actueel zijn. Laat ons dit dan graag weten.

Tele-Onthaal doet er alles aan om bereikbaar te zijn. Op erg drukke momenten kan het gebeuren dat alle medewerkers bezet zijn. Probeer het dan later opnieuw.

Tele-Onthaal kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen van deze beperkte beschikbaarheid.

Door de aard van de communicatiemedia, kan het voorvallen dat de telefoon- of internetverbinding verbroken raakt. Tele-Onthaal doet er alles aan om dit te vermijden, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan de beller of chatter, of aan derden, die zou voortkomen uit dit verlies van contact.
Chatten gebeurt via getypte tekst. Er bestaat daarom steeds een risico dat er misverstanden ontstaan tijdens het gesprek.


Wil jij luisteren?

Word vrijwilliger

Zoek je een uitweg? Praten helpt.

 Gratis en anoniem.
Image

Hier luistert iemand naar je

Bel 106

24u op 24 en 7d op 7

Image

Liever een gesprek via chat?

Chat

elke avond en woensdag-en zondagnamiddag