Wil je één van de Tele-Onthaaldiensten financieel steunen?

De centra voor Tele-Onthaal worden gesubsidieerd door de Vlaamse overheid (Decreet Algemeen Welzijnswerk). Om financieel rond te komen, is Tele-Onthaal daarnaast aangewezen op giften en sponsoring.

Jouw gift is meer dan welkom. Zo geef je Tele-Onthaal de middelen om het aanbod nog bekender te maken, zodat iedereen die ergens mee zit, weet waar er een luisterend oor beschikbaar is. Of je helpt ons om de vrijwilligers nog beter te ondersteunen en zo onze kwaliteit optimaal te houden. Of nog meer drempels weg te nemen voor potentiële hulpvragers.


Er zijn verschillende manieren om Tele-Onthaal te steunen.

  • Je kan een storting doen op het rekeningnummer van één van de diensten. De gegevens per dienst vind je onderaan deze pagina.
    Elk bedrag is welkom.
  • Je kan Tele-Onthaal structureel steunen met een doorlopende opdracht. Door elke maand 3€, 5€, 10€, te storten, wordt het bedrag gespreid.
  • Een cadeautje voor het goede doel. Ter gelegenheid van een verjaardags- of ander feest, kan je aan je gasten vragen om Tele-Onthaal te steunen als origineel geschenk.
  • Je kan Tele-Onthaal ook opnemen in je testament.

Welke formule je ook kiest, alvast heel erg bedankt voor de steun!

Ik doe een gift

Steun Tele-Onthaal Antwerpen vzw

Dankjewel dat je Tele-Onthaal Antwerpen financieel wil steunen. Zo help je ons de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren, alsook de opleiding, ondersteuning en begeleiding van vrijwilligers te verzekeren.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer BE83 8918 7410 6315 op naam van Tele-Onthaal Antwerpen.
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Daarnaast organiseert de groep 'Vrienden van Tele-Onthaal Antwerpen' af en toe activiteiten die geld in het laadje brengen.

Steun Tele-Onthaal Limburg vzw

Dankjewel dat je Tele-Onthaal Limburg financieel wil steunen. Zo help je ons de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren, alsook de opleiding, ondersteuning en begeleiding van vrijwilligers te verzekeren.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer IBAN BE78880299016186 (BIC HBKABE22)
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Steun Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen vzw

Dankjewel dat je Tele-Onthaal Oost-Vlaanderen financieel wil steunen. Zo help je ons de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren, alsook de werving, de opleiding en begeleiding van vrijwilligers.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer IBAN BE28 8900 1424 8220 (BIC: VDSP BE 91)

Steun Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel vzw

Dankjewel dat je Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel financieel wil steunen. Zo help je ons de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren, alsook de opleiding, ondersteuning en begeleiding van vrijwilligers te verzekeren.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer IBAN BE77 7855 3573 4742 (BIC: GKCCBEBB).
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Via onderstaande knop kan je online doneren

Steun Tele-Onthaal West-Vlaanderen vzw

Dankjewel dat je Tele-Onthaal West-Vlaanderen financieel wil steunen. Zo help je ons de kwaliteit van de hulpverlening te verbeteren, alsook de opleiding, ondersteuning en begeleiding van vrijwilligers te verzekeren.

Je bijdrage is welkom op het rekeningnummer IBAN BE43979981503801 (BIC ARSPBE22)
Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

>