Jaarcijfers voor Vlaams-Brabant en Brussel


Deel dit bericht via:

Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel presenteert de 2022 jaarcijfers

25.663 oproepen in Vlaams-Brabant en Brussel

Bedankt voor je tijd om even te grasduinen in het 2022 jaarverslag van de hulplijndienst Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel.
In 2022 stond onze Tele-Onthaaldienst voor een paar uitdagingen van formaat. Zo kregen we nieuws dat we moeten verhuizen uit onze vertrouwelijke luisterpost in Leuven. Na een intense zoektocht, en met de hulp van de Leuvense Schepen van onderwijs, economie, diversiteit, openbaar groen en stadsgebouwen, bracht 2023 soelaas en emigreerden we naar een nieuwe stek. Daarnaast vertrok collega René Ferson, de man achter de cijfers van Tele-Onthaal, na een trouwe dienst van 35 jaar op pensioen.
2022 was op vele vlakken een transitiejaar. Na twee recordjaren omwille van de covidcrisis ziet Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel haar oproepcijfers opnieuw normaliseren tot zo'n 72 beantwoorde oproepen per dag. Wanneer we evenwel de oproepcijfers vergelijken met 2019 (vóór de covidcrisis) noteert Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel weliswaar nog steeds +9,8% meer oproepen dan voorheen.
Aan al onze medewerkers maar ook onze hulpvragers, aan de Vlaamse regering en het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en aan iedereen die ons gesteund heeft of waarmee we hebben samengewerkt in 2022: een stevige dankjewel!

- Mit Van Paesschen Directeur Tele-Onthaal Vlaams-Brabant en Brussel

Wil jij luisteren?

Word vrijwilliger

Zoek je een uitweg? Praten helpt.

 Gratis en anoniem.
Image

Hier luistert iemand naar je

Bel 106

24u op 24 en 7d op 7

Image

Liever een gesprek via chat?

Chat

elke avond en woensdag-en zondagnamiddag