Relaties


Jongeren
Relaties
Seksualiteit
Verslaving
Welbevinden

JAC Jongeren advies Centrum

Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar zoeken naar een antwoord op hun vragen en problemen. Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen,… Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of
Relaties
Seksualiteit
Welbevinden

Lumi (voorheen Holebifoon)

De Holebifoon is een hulp- en infolijn voor iedereen met vragen over holebiseksualiteit en gender. Je kan er terecht met je verhaal, vragen, verdriet of vreugde. De Holebifoon is ook een meldpunt voor discriminatie. Je kan bellen, chatten of mailen met een vrijwilliger. Je vindt heel wat informatie op de website, zoals bijvoorbeeld ook een overzicht van verenigingen die rond
Geweld / Misbruik / Mishandeling
Jongeren
Relaties
Seksualiteit
Welbevinden

Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

Ben je minderjarig en heb je vragen over seksueel lastig gevallen? Word je vaak uitgescholden? Is er iemand die je fysiek pijn doet? Ken je iemand met zo’n probleem? Via deze website kan je hierover anoniem chatten met een gespecialiseerde medewerker. Je vindt er ook informatie over seksueel misbruik, sexting en grooming, fysieke en emotionele mishandeling. Ook vind je de
Relaties
Welbevinden

Opvoedingslijn

De Opvoedingslijn helpt ouders, vaders, moeders, grootouders, stiefouders, gescheiden ouders, opvoeders… met hun vragen over opvoeding. Als je merkt dat het met de opvoeding van je kind de verkeerde kant lijkt op te gaan, kan je hier terecht. Voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprekspartner die luistert, ondersteunt, informeert of adviseert. Je kan bellen of mailen met een vrijwilliger.
Gezondheid
Jongerenhulp
Relaties
Seksualiteit
Welbevinden

Keuzehulp Ongepland Zwanger

Deze website biedt houvast als je ongepland of ongewenst zwanger bent en niet weet wat doen. Je vindt er oa. betrouwbare informatie & verdiepende opdrachten.De keuzehulp is gratis, meertalig, altijd bereikbaar en anoniem. Deze website is een initiatief van Fara, die zwangerschapskeuzes bespreekbaar maakt.
Geweld / Misbruik / Mishandeling
Juridisch rechten
Relaties
Seksualiteit
Welbevinden
Zelfdoding

CAW Centrum Algemeen Welzijnswerk

Het CAW helpt je met al je vragen en problemen, die te maken hebben met welzijn. Je kan er terecht met elke vraag (een moeilijke relatie, persoonlijke problemen, financiële, juridische of materiële moeilijkheden, problemen in je gezin, familie of buurt,… ). Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen. Je kan mailen, chatten of bellen met een hulpverlener.
Gezondheid
Jongeren
Relaties
Seksualiteit

Allesoverseks.be

Deze website is gericht op jongeren. Je vindt er informatie en antwoorden op vragen over seks, anticonceptie, zwangerschap, SOA’s, het lichaam, liefde,…Je vindt er ook een overzicht van organisaties die hulp bieden.
Relaties
Sociaal eenzaamheid

Allegro

Op deze website vind je verenigingen voor singles en alleenstaanden. Je kan er ook activiteiten opzoeken in jouw buurt voor ontmoetingen en ontspanning.
Geweld / Misbruik / Mishandeling
Relaties
Welbevinden

1712 Hulplijn voor geweld, misbruik en kindermishandeling

Het telefoonnummer 1712 is een hulplijn voor iedereen die vragen heeft over alle soorten van geweld, misbruik of kindermishandeling. Ze geven je informatie en advies of verwijzen je door naar verdere hulp. Je vindt informatie op de website en kan bellen of mailen met een hulpverlener.

Wil jij luisteren?

Word vrijwilliger

Zoek je een uitweg? Praten helpt.

 Gratis en anoniem.
Image

Hier luistert iemand naar je

Bel 106

24u op 24 en 7d op 7

Image

Liever een gesprek via chat?

Chat

elke avond en woensdag-en zondagnamiddag