Verslaving


Jongeren
Relaties
Seksualiteit
Verslaving
Welbevinden

JAC Jongeren advies Centrum

Het JAC helpt jongeren tussen 12 en 25 jaar zoeken naar een antwoord op hun vragen en problemen. Je kan bij het JAC terecht met elke vraag, bijvoorbeeld over pesten, drugs, je rechten en plichten, seks, geldproblemen,… Je vindt er steun om zelf terug verder te kunnen.Je kan chatten, mailen, bellen of je kan er naar toe gaan met of
Gezondheid
Verslaving

Gokhulp

Op deze website vind je informatie over en online hulp bij gokken en gokproblemen. Naast informatie is er ook een forum, een zelftest, een zelfhulpmodule en gratis online begeleiding door een hulpverlener.
Geestelijke gezondheid
Verslaving

Geestelijk gezond Vlaanderen

Deze website maakt je wegwijs in het complexe aanbod van de geestelijke gezondheidszorg in Vlaanderen. Je krijgt er een overzicht over waar je terecht kan en hoe je een psychiater, psycholoog of therapeut kan vinden. En jen kan er lezen over verschillende behandelingen. Je vindt er ook informatie over een aantal belangrijke psychische problemen, zoals bijvoorbeeld ADHD, angststoornissen, autisme, automutilatie,
Gezondheid
Verslaving

De druglijn

Bij de druglijn kan je terecht met al je vragen over drank, drugs, pillen, gamen en gokken. Je vindt op de website informatie, tips, adviezen of adressen voor hulp en preventie. Je kan bellen, chatten of mailen met een vrijwilliger. Alles verloopt anoniem en zonder te oordelen of veroordelen. Je vindt op de website ook een zelftest en een zelfhulpmodule.
Gezondheid
Jongeren
Verslaving

Cannabishulp

Hier kan je terecht voor informatie over cannabis. Je vindt naast informatie op deze website ook een forum, een zelftest, een zelfhulpmodule en gratis online begeleiding door een hulpverlener.
Gezondheid
Verslaving

Alcoholhulp

Op deze website kan je terecht voor informatie over alcoholproblemen en voor online hulp om drinken. Je vindt naast informatie op de website ook een forum, een zelftest, een zelfhulpmodule en gratis online begeleiding door een hulpverlener.

Wil jij luisteren?

Word vrijwilliger

Zoek je een uitweg? Praten helpt.

 Gratis en anoniem.
Image

Hier luistert iemand naar je

Bel 106

24u op 24 en 7d op 7

Image

Liever een gesprek via chat?

Chat

elke avond en woensdag-en zondagnamiddag